Welcome To My Blog

About Me

Powered by Blogger.
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG KE SHAZ NZ CRAFT

Friday, November 11, 2011

11 November 2011 @11.11.11

Assalamualaikum.

Hahahah.....hari yang amat menarik.....kesemua nya angka 1.....Hari nie ramai gak ornag yang g pejabat Kadi untuk akad nikah.....mesti pasangan-pasangan tu nak mengabadikan tarikh nie untuk pegalaman yang paling indah dalam hidup mereka....Yana lak tak de yang istimewa berlaku dekat yana hari nie...cuma orang tersayang je call dan die dah baik dari demam....heheheheh....kira istimewa gak tu.....lps cik abang baik dari demam terus je die call yana....happpy sangat...sbb dua tiga hari dah risau cik abang demam. tak kebah2 lg heheheh....tapi sekarang die dah sihat.....ok lah....yang dah melangsungkan perkahwinan hari nie yana ucapkan tahniah dan semoga kekal keanak cucu.....bagi yang bertunang lak...yana pun nak ucapkan tahniah semoga berbahagia......dan bagi yang melahirkan anak lak....semoga anak dan ibunya selamat sejahtera selalu....mesti senang nak ingat tarikh lahir anak nnt heheheheh....ok lah 

wassalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...