Welcome To My Blog

About Me

Powered by Blogger.
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG KE SHAZ NZ CRAFT

Saturday, February 12, 2011

T-shirt Muslimah Sinar Inspirasi..Info Terbaru!!!!

Assalamualaikum kwn2.....

Ha....Yana ada info terbaru untuk kwn2 dari Shah Nz Boutique....Sekarang kat Shaz Nz Shopping Cart telah dimasukkan T-shirt Muslimah Sinar Inspirasi. Bagi kawan yang berminat boleh lah order....Untuk T-shirt muslimah ini tidak ada pre-order kerana limited stok....jadi siapa cepat dia dapat......Jadi klu nak berminat dan nak order boleh lah ke Shaz Nz Boutique......kawan2 akan melihat bermacam2 design T-shirt muslimah disana....k selamat ber shopping.


Ini adalah contoh salah satu design T-shirt Muslimah Sinar Inspirasi..

Cantik bukan....apa tunggu lagi LIMITED STOK.......TIDAK ADA PRE-ORDER......SIAPA CEPAT DIA DAPAT.....jadi apa tunggu lg marimah bershoping di SHAZ NZ BOUTIQUE

My Art Page...

Assalamualaikum w.b.t...

Yana baru je buat page baru kat blog yana nie.....page tu yana letakkan semua art craft dari bahan seperti paper ribbon dan sebagai nye....nanti2 yana letak art craft yang lain pulak ye....nie lah hobi yana klu masa lapang...biasalah tugas punye hal kena cari idea nak ajar kat kelas seni....lama2 yana jadi minat lah pulak buat craft2 yang berlainan....banyak gak yana tgk craft dari hasil kawan-kawan kat blog lain....dari situlah tergerak hati nie nak buat blog craft....selain tu yana ada gak boutique yang menjual pakaian muslimah seperti yang yana post last week....hehehe....

k lah panjang lak yana celoteh....lps nie kwn2 boleh tgk hasil craft yang yana buat utk kelas yang yana ajar nnt....mesti budak2 pun suka nak buat....heheheh...k yana upload gambar yang dah yana ambil....
Ini adalah hasil dari paper printing Craft....agak sukar gak nak buat...perlu guideline yang diberi...

Ini pupak dari ribbon...agak senang dibuat tp perlukan ketelitian untuk hasil kan bunga yang cantik....nie yana baru buat dua....tgh cari ribbon yang warna lain supaya lebih colourful lg hehheheheh.....

Saturday, February 5, 2011

SHAZ NZ BOUTIQUE/ SHAZ NZ SHOPPING CART

Assalamualaikum.... kawan2 seperti yang saya janjikan mengenai pakaian T-shirt Mulimah. Kawan2 boleh lah membeli dan menempah di Shopping Cart yang kami sediakan di laman web ini Shaz NZ Shopping Cart. Di Sini terdapat banyak design T-shirt MUSLIMAH ZARIYA yang di reka berkonsepkan moden, sesuai dengan imej muslimah yang menepati ciri-ciri syariah iaitu menutup aurat. T-shirt muslimah Zariya juga mementingkan qualiti, pemakaian yang selesa dan mudah untuk menjaganya. Jadi Bagi kawan2 yang berminat boleh lah berkunjung ke Shoping Cart kami. Selamat Membeli belah....heheheheh


Ini adalah contoh baju yang terdapat 
di SHOPPING CART kami

Ada banyak lagi design yang kawan2 boleh tengok disana 

APA TUNGGU LAGI BERKUNJUNGLAH KE SHAZ NZ BUTIQUE........... ANDA PASTI AKAN SUKA....HEHEHHEH....
JADI SELAMAT BERSHOPPING YE.....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...