Welcome To My Blog

About Me

Powered by Blogger.
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG KE SHAZ NZ CRAFT

Saturday, November 26, 2011

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1433 H.


Selamat Menyambut Ma'al Hijrah 1433 H.....
Semoga kita dapat menghijrahkan diri, keluarga dan masyarakat menjadi lebih baik dari 
semalam....
hari ini ....
dan masa depan...

Friday, November 11, 2011

11 November 2011 @11.11.11

Assalamualaikum.

Hahahah.....hari yang amat menarik.....kesemua nya angka 1.....Hari nie ramai gak ornag yang g pejabat Kadi untuk akad nikah.....mesti pasangan-pasangan tu nak mengabadikan tarikh nie untuk pegalaman yang paling indah dalam hidup mereka....Yana lak tak de yang istimewa berlaku dekat yana hari nie...cuma orang tersayang je call dan die dah baik dari demam....heheheheh....kira istimewa gak tu.....lps cik abang baik dari demam terus je die call yana....happpy sangat...sbb dua tiga hari dah risau cik abang demam. tak kebah2 lg heheheh....tapi sekarang die dah sihat.....ok lah....yang dah melangsungkan perkahwinan hari nie yana ucapkan tahniah dan semoga kekal keanak cucu.....bagi yang bertunang lak...yana pun nak ucapkan tahniah semoga berbahagia......dan bagi yang melahirkan anak lak....semoga anak dan ibunya selamat sejahtera selalu....mesti senang nak ingat tarikh lahir anak nnt heheheheh....ok lah 

wassalam

Wednesday, November 9, 2011

"MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD"

Assalammualaikum....

Heheheh....sekarang yana nak join GA  nie pulak heheheh...

GA nie dianjurkan oleh dua orang Blogger iaitu Cik Nad & Syira Salleh....

Syarat2 yang dieorang beri senang je...

Klu nak tahu Klik Banner kat bawah nie....

Jom!!!!! apa tunggu lagi!!!!...hehehe


Ok yana nak letak gambar nie...hope boleh ye...heheheh


Lps tu yana nak tag


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...