Welcome To My Blog

About Me

Powered by Blogger.
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG KE SHAZ NZ CRAFT

Saturday, July 9, 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?

Assalamualaikum semua...selamat petang...

ok yana nak join segmen nie...

Jadi kalau kawan nak join jom klik banner kat bawah nie...segmen nie sampai kol 10 mlm nie je...

cepat2...join...



"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

Assalamualaikum...mlm nie yana nak join GA nie...GA nie dari Cik Yana & Cik Putih...

Klu kawan-kawan nak join jom klik banner kat bawah



ok yana nak tag 


Jom join cepat2....Tarikh tutup nye...8 Ogos 2011

Nie pulak sponsor untuk GA Die org...heheh byk tu...

senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 

Monday, July 4, 2011

Jom Blogwalking Ramai Ramai !

Ok kali nie yana nak join segmen Jom Blogwalking Ramai Ramai!!!

Segmen nie dibuat oleh Cik Bunny

Klu nak join click je banner kat bawah ataupun kat nama cik bunny kat atas...heehe


Jom Blogwalking Ramai Ramai!!!!!

Apa tunggu lagi...

Saturday, July 2, 2011

Hari minggu yang indah...

ok selamat tengah hari semua hari ini yana nak buat blogwalking ke blog kawan-kawan yana hehheh...

selalu yana buat blog walking sekejap2 je tak larat nak buat semua....jadi maaf  klu yana tak sempat ke blog saudara n saudari semua....

k jom kita mulakan blog walking kita...heheheh

Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Ok ini pertama kali yana join segmen Abg Ben Ashaari kat blog nie...heheh...

Masa blog walking td tertgk yang abg Ben ada buat satu entri mengenai GEGAR BOG JULAI 2011...

Jadi yana pun nak join lah...macam best je bunyi nye...

Jadi siapa yang nak join boleh lah klik kat banner kat bawah nie....





Ape yang nak ditulis ye...heheh

Sebenar nye yana baru habis ikuti larian untuk sukan PSKPP ptg tadi...nie pun lagi penat....Larian ptg tadi dapat gak no 3....huhu...walaupun bukan juara...heheh...tapi happy sgt dapat lari balik...dah lama sebenar nya tinggal acara larian nie....esok ada tugas untuk 1 Sukan 1 Murid 1 Malaysia kat sekolah....heheheh...lps tu gerak pulak ke perlawanan bola tampar....huhuhu...lg penat...ok lah itu je....heheh

jadi kalau kawan-kawan nak join....join kita join GEGAR BLOG JULAI 2011...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...