Welcome To My Blog

About Me

Powered by Blogger.
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG KE SHAZ NZ CRAFT

Sunday, January 30, 2011

Keychain Butterfly

Hai rakan2 sekalian ini felt craft yang terbaru maaf lah lambat sangat nak hasilkan sbb kekangan masa...
sibuk sangat alhamdulilah akhirnya terhasil juga...
Ini Hp Charm Butterfly.

hasil yang memuaskan....harap rakan2 dapat menghasilkan benda yg sama k...



Ingat nak ambik gmbr nie kat kertas putih....tp apa yg dekat dpt mata tu yang disambar untuk dijadikan latar belakang untuk hp charm butterfly nie....hehehhe.

Sunday, January 16, 2011

My Handphone Charm


Handphone charm

Thursday, January 13, 2011

My Hobby

Assalamualaikum... hai bertemu lagi...seperti yang saya janjikan saya dah uploadkan gambar hobi terbaru saya....seronok juga buat hobi nie...bila ada masa terluang boleh buat...lagi pun blh gak pelbagaikan design yang menarik heheh....mula2 cuba lu ingat susah nak buat...bila dah cuba satu...rasa nak buat lagi byk heheh...cuma masa je yang tak menizin kan...tapi tak pe...buat masa nie saya upload yg nie dulu ye...nanti2 saya upload yang lain pulak heheh...sampai berjumpa lg....klu nak tgk key chain dari felt tu bleh lah tgk link nie.....
http://shaznzcraft.blogspot.com/p/craft-picture.html

Saturday, January 8, 2011

My New Blog

Hai selamat datang ke blog saya...didalam blog ini saya akan menunjukkan craft2 yang telah saya buat. Ini adalah hobi baru saya. Selain itu saya ada juga blog untuk artikel-artikel yang boleh anda semua baca...so apa tunggu lagi layarilah blog ini. Kalau ada apa-apa comment boleh lah berikan comment untuk saya perbaharui blog ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...