Welcome To My Blog

About Me

Powered by Blogger.
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG KE SHAZ NZ CRAFT

Saturday, February 12, 2011

My Art Page...

Assalamualaikum w.b.t...

Yana baru je buat page baru kat blog yana nie.....page tu yana letakkan semua art craft dari bahan seperti paper ribbon dan sebagai nye....nanti2 yana letak art craft yang lain pulak ye....nie lah hobi yana klu masa lapang...biasalah tugas punye hal kena cari idea nak ajar kat kelas seni....lama2 yana jadi minat lah pulak buat craft2 yang berlainan....banyak gak yana tgk craft dari hasil kawan-kawan kat blog lain....dari situlah tergerak hati nie nak buat blog craft....selain tu yana ada gak boutique yang menjual pakaian muslimah seperti yang yana post last week....hehehe....

k lah panjang lak yana celoteh....lps nie kwn2 boleh tgk hasil craft yang yana buat utk kelas yang yana ajar nnt....mesti budak2 pun suka nak buat....heheheh...k yana upload gambar yang dah yana ambil....
Ini adalah hasil dari paper printing Craft....agak sukar gak nak buat...perlu guideline yang diberi...

Ini pupak dari ribbon...agak senang dibuat tp perlukan ketelitian untuk hasil kan bunga yang cantik....nie yana baru buat dua....tgh cari ribbon yang warna lain supaya lebih colourful lg hehheheheh.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...